ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Caldera Romantica

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στο δρόμο που οδηγεί στο φάρο του νησιού. Από όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα και την Καλντέρα.

Το Caldera Romantica Hotel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, πρόσφατα ανακαινισμένο. Διαθέτει 22 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με ιδιωτική βεράντα. Το ξενοδοχείο άρχισε να λειτουργεί το 1999, με σκοπό να προσφέρουν άψογες υπηρεσίες και μια αξέχαστη διαμονή σε όλους τους επισκέπτες.

Μπορείτε να κολυμπήσετε στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου, ή να απολαύσετε ένα σνακ και ένα καφέ βλέποντας το γαλάζιο του Αιγαίου

Η Κατερίνα, η ιδιοκτήτρια, ετοιμάζει η ίδια το πρωινό χρησιμοποιώντας μόνο τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα. Κατά προηγούμενη συμφωνία, μπορεί να μαγειρέψει για εσάς μοναδικά παραδοσιακά πιάτα.

Η κόρη της ιδιοκτήτριας, η Θεοδοσία, μπορεί να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο / λιμάνι ή να κανονίσετε τη μεταφορά σας. Επίσης μπορεί να οργανώσει μια περιήγηση γύρω από το νησί και να σας κάνει προτάσεις για το πού να πάτε και τι να δείτε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οι Τιμές Μας

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY